avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Italia, 6 luni dupa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Italia, 6 luni dupa

Buna ziua,
Se pare ca am primit o amenda in data de 28 august 2014, cand eram in delegatie de la servici, in Italia, pentru acces in zona cu trafic permis intre orele 9-14, dar limitat dupa (din cate am inteles). Amenda e venit la sediul firmei, pe numele meu, in data de 2 martie 2015, firma la care nu mai lucrez de o luna.
Avand in vedere ca au trecut 6 luni de la data contraventiei:

a) sunt obligata sa platesc amenda? se specifica, ca pot contesta in 60 zile de la notificare, dar nu stiu daca se mai aplica... data ultimei notificari de pe scrisoare este 12/12/2014

b) ce pot pati daca nu platesc?

Multumesc.

P.S: masina era inchiriata pe numele meu, dar platita de firma.
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2015
annes07, utilizator

Alte discuții în legătură

Amendă pentru încălcarea vitezei legale în italia, primită la 7 luni de la comiterea faptei. am șanse de câștig dacă o contest? eadn.ilie eadn.ilie Buna ziua. Am inchiriat o masina in luna iunie 2017 in Italia si astazi am primit o scrisoare de instiintare de la Politia din Venetia ca am primit amenda ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spania ivis ivis Buna ziua, In luna iulie a anului trecut am fost in concediu in Spania unde am inchiriat o masina, dupa aproximativ trei luni (15.09.2011) am primit o ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita italia mihaiharlab@gmail.com mihaiharlab@gmail.com Bunaziua, am primit 2 amenzi pt acces in zona de trafic limitat in Italia in 2015 si nu le-am platit. Am fost notificat de Politia Locala si de NIVI SRL pt ... (vezi toată discuția)