avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Profit reinvestit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Profit reinvestit

Facilitatea prevazuta la art.19/4, in vigoare de la 01.07.2014 se poate aplica si pt echipamentele din grupa 2.1 care au fost achzitionate printr-un proiect POS CCE - adica facilitate la facilitate ?

Nu gasesc nici o prevedere in acest sens. In 2009 la art.19/2 exista interdictia,acum nu mai e.

Multumesc!
Mirela

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit me.elena me.elena Buna ziua La o societate de transport marfa care in perioada 01.07.2014-31.12.2014 a inregistat un profit brut in valoare de 159.000 lei se considera profit ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca balasoiumarin balasoiumarin am beneficiat la 1 0ctombrie 2009 de prevederea din art 167.1 a legii19/2000 de 1/3 din totalul de 100% de care beneficiam din majorarea pentru grupa1 si 2 , ... (vezi toată discuția)