avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie in extravilan pe teren in circuitul agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie in extravilan pe teren in circuitul agricol

Doresc sa cumpar un teren situat in extravilan, este in circuitul agricol, pentru a construi o cladire (nu locuinta) penru o fabrica de furaje. Se poate construi pe acest teren sau care sunt procedurile de urmat pentu a putea construi.
Cel mai recent răspuns: realgrup , utilizator 14:02, 24 Octombrie 2005
Interesati-va la serviciul urbanism din cadrul Primariei din localitatea in care doriti sa construiti aceasta fabrica , pentru a obtine mai multe detalii . Terenul poate fi scos din circuitul agricol .
Regula este ca amplasarea noilor constructii de orice fel se face in intravilanul localitatilor, insa prin exceptie, unele constructii care prin natura lor pot genera efecte poluante factorilor de mediu, pot fi amplasate in extravilan.
Tot in extravilan se pot amplasa si exploatarile agricole, adaposturile pentru animale.
Daca constructia nu se incadreaza in una dintre situatiile exceptate de la lege atunci terenul trebuie introdus in intravilan.
In oricare dintre situatii este necesar ca el sa fie scos din circuitul agricol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)
Constructie dodostar dodostar buna seara.Pot sa construiesc o locuinta pe un extravilan? si ce acte mi-ar trebui pentru aceasta. (vezi toată discuția)
probleme cu scoaterea din circuitul agricol al unui teren extravilan clau1858 clau1858 Buna seara As dori sa va intreb ce pot face daca am scos din circuitul agricol un teren situat in extravilan si in certificatul de urbanism este mentionat ... (vezi toată discuția)