avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamuriri comunicare adresa judecatorie urgent
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamuriri comunicare adresa judecatorie urgent

Buna seara.

Am chemat in judecata SC la care am fost angajat si concediat pentru neplata salarii si privarea de siguranta si securitate la locul de munca conform legii. -( am condus o masina de serviciu cu nr de imatriculare expirate ,dupa care am fost amendat pentru anvelope uzate si depasirea nivelului de noxe cu o a doua masina de serviciu...angajatorul stia aceste lucruri eu nu !)

Am depus la dosar cerere de chemare in judecata,copie contract de munca ,copie constatare ITM (au constatat si ei ca nu m-au concediat conform legii),copie ordonanta dosar penal si copie PV

Zilele trecute am primit o adresa de la tribunal in care scrie citez:
Depuneti documentele si inscrisurile doveditoare in 3 exemplare, cate unu pt fiecare.

Nota:
In baza art 200 cod de procedura civila dispune comunicarea in scris catre reclamant a faptului ca are obligatia ca in termen de 10 zile de la primirea comunicarii sa completeze cererea de chemare in judecata in privinta elementelor de identificare ale reclamantului indicand cnp-ul reclamantului, sa completeze cererea de chemare in judecata in privinta elementelor de identificare ale paratei indicand contul bancar al paratei in masura in care este cunoscut de catre reclamant, sa indice modul de calcul prin care s-a ajuns la determinarea valorii sumelor solicitate cu titlu de drepturi salariale si titlul de despaguriri,cu indicarea inscrisurilor corespunzatoare, sa depuna la dosar interogatoriul solicitat a fi luat paratei in conditiile art.149 lit e cod de procedura civila,

Intrebare ce trebuie sa depun daca am ceva de depus la dosar ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:55, 3 Martie 2015
Trebuie sa depuneti exact ce va solicitsa instanta prin adresa respectiva,contul bancar al societatii(daca-l cunoasteti)cnp-ul reprezentantului legal,sa precizati modul de calcul al pretentiilor solicitate,sa depuneti inscrisuri,sa depuneti interogatoriul paratei etc.Cititi cu atentie adresa si depuneti actele solicitate in termen de max 10 zile de la primirea acesteia sanctiunea este anularea cererii de catre instanta.Nu ar fi rau sa consultati si un av,,privarea de siguranta si securitate la locul de munca;;imi zgarie timpanul,aceste motive sunt greu de crezut ca va vor ajuta la castigarea actiunii poate un eventual capat de cerere privind salarii neplatite,restul nu prea suna ,,juridic::
Depuneti precizarile solicitate expres si explicit de catre instanta, plus actele doveditoare in 3 exemplare si asta neaparat in termenul de 10 zile indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto copii certificate ale inscrisurilor sebyy sebyy Buna ziua.am dat in jusdecata adm finantelor publice si Agentia ptr fondul de mediu ptr recuperarea taxei auto.la dosar am depus toate actele doveditoare dar ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin mediere mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Vreau sa depun in instanta o actiune pentru deschiderea si dezbaterea succesiunii pentru tatal meu. Am acordul de mediere, procesul verbal de ... (vezi toată discuția)