avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli judecata

buna ziua . in urma unei hotarari ramase definitiva , trebuie sa dau bugetului de stat o suma de bani , suma de care am fost scutit la inceputul procesului(am beneficiat de ajutor judiciar ). INTREBARE cum trebuie sa procedez pt a plati esalonat aceasta suma ? cui trebuie sa ma adresez pt ca nu pot achita acesti bani odata ? multumesc pt sfaturi.
Cel mai recent răspuns: miracos , utilizator 14:05, 4 Martie 2015
Daca ati fost scutit de taxa judiciara de timbru trebuie sa luati legatura cu cei de la taxe si impozite din cadrul primariei de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de la plata taxei judiciare de timbru rotarualin rotarualin vreau sa o chem in judecata pe mama vitrega , (dupa ce am fost si la mediator si nu a venit ).X-( As vrea sa stiu daca pot fi scutit de \\"taxa judiciara de ... (vezi toată discuția)
Cerere de ajutor public judiciar marusca marusca Vecina mea se confrunta cu urmatoarea problema: are o pensie de 400 ron ,nu mai are are nici un alt venit si o restanta la intretinere de 1400 ron la ... (vezi toată discuția)
Plata taxa timbru judiciar ionitescuotilia ionitescuotilia buna seara, va descriu pe scurt,cu toate ca situatia este f complicata::in timpul partajului reclamanta est scutita de plata taxei de timbru judiciar,conform ... (vezi toată discuția)