avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru de casa in format electronic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru de casa in format electronic

Pot sa imi fac registrul de casa in excel sau doar ala in care se completeaza de mana? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
george-neagu, moderator
Fireste ca se poate ...
Si e valabil in cazul unui control?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
george-neagu, moderator
Formularele nu au regim special de tiparire, doar trebuie respectate prevederile Ordin 3512/2008.
E valabil, dar trebuie sa-l listati zilnic si sa-l parafati. D-voastra nu intocmiti registru electronic, ci va folositi in tehnoredactarea registrului de un program informatic ( e o diferenta). Puteti sa-l faceti si-n word...sau orice alt program. Doar sa-l listati zilnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ri ceciliao ceciliao 1. In ORDIN Nr. 3512 din 27 noiembrie 2008 se prevede: Art 18 \"Registrele de contabilitate se pot prezenta sub formă de registru, foi volante sau listări ... (vezi toată discuția)
Registrul inventar ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Registrul inventar se poate tipari si din format excel sau trebuie neaparat cumparat registru tiopizat si scir cu mana? (vezi toată discuția)
Registru de evidenta fiscala si registrul jurnal florinat florinat Buna seara, Am o mica problema si as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cum trebuie sa procedez. Am gasit un articol in Codul Fiscal cu privire la ... (vezi toată discuția)