avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proce verbal de contraventie cu numar inmatriculare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proce verbal de contraventie cu numar inmatriculare gresit

Buna ziua,
Luni, 02.03.2015, am fost surprins de un echipaj al politiei locale stationand intr-un loc cu "Oprirea interzisa". Mentionez ca masina in care ma aflam nu este proprietatea mea.
Agentul de politie mi-a solicitat buletinul, permisul de conducere, talonul si rca-ul. I-am dat din portofel buletinul, permisul si talonul si rca-ul l-am gasit in torpedoul masini. Agentul a luat actele, le-a verificat si a intocmit un proces verbal de contraventie.
Talonul care l-am dat din greseala era de la masina mea, nu de la masina in care ma aflam in momentul in care am fost oprit de politist. Nmarul auto trecut pe pv este cel am masinii mele, nu al celei in care ma aflam cand am fost oprit.
Mentionez ca nu am semnat procesul verbal.
In acest caz pot cere in instanta anularea procesului verbal de constatare?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
silviu73, utilizator

Alte discuții în legătură

Talon suspendat [fara numar pe fata (pierdut)] mozavictor mozavictor Am fost oprit de un echipaj de politie la intersectia Simeria-Hateg . Dupa ce agentul s-a prezentat am intrebat \"Motivul Opririi ?\" raspunsul a fost \"nici ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal-suspendare permis babici93 babici93 Tin sa mentionez ca am fost tras pe dreapta pe nedrept! depasirea pe care zice politistul ca am efectuat-o ,am fost obligat sa o fac din urm motiv: aveam doua ... (vezi toată discuția)
Valabilitate atestat operator radar dana_toader dana_toader Buna ziua, Ma judec cu IPJ Buzau pentru anularea procesului verbal de contraventie prin care mi s-a suspendat permisul. Am invocat o serie de ... (vezi toată discuția)