avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... talon suspendat [fara numar pe fata (pierdut)]
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

talon suspendat [fara numar pe fata (pierdut)]

Am fost oprit de un echipaj de politie la intersectia Simeria-Hateg . Dupa ce agentul s-a prezentat am intrebat "Motivul Opririi ?" raspunsul a fost "nici unul ", pur si simplu mergeam dupa loganul MCV , in drept cu un peco opreste in mijlocul drumului sare jos din masina si ma trage pe dreapta .

Imi cere actele ,le prezint :Talonul,asigurare RCA,permis,buletin (nu aveam rovinieta !) - imi spune ca imi suspenda talonul pt ca nu am rovinieta ,pleca cu actele la logan si vede ca nu am numar pe fata,ii spun ca l-am pierdut in Sibiu .
Imi cere dovada de la politia din Sibiu cum ca l-am pierdut acolo(ce faceam daca nu stiam unde l-am pierdut ?)...nu o ai? amenda + talon suspendat. Jantele le-am trecut in cartea de service a masinii la accesorii (de fabrica originale ale masinii) +spoilere fata spate,foliile de pe geamuri au lipita omologarea in geam (agentului ii trebuia o hartie la mana cu omologarea daca nu suspenda talonul),stopuri fumurii de fabrica ca atare talonul se suspenda , cauciucurile 205/50/16 in talon pe masina 215/40/18 respectiv 245/35/18 (in cartea de service sunt doar jantele trecute R18) din nou talonul se supenda, TIN SA MENTIONEZ CA: ITP la zi ,masina noua leasing 2008. Nu am semnat nici procesul verbal nici dovada de retinere de talon . Au luat talonul si au plecat !!! ajutati-ma va rog !!!:sorry:
Cel mai recent răspuns: mozavictor , utilizator 00:21, 27 Mai 2010
Remediati problemele semnalate in procesul verbal si mergeti la RAR sa constate remedierile si obtineti talonul.
Am sunat la firma de leasing ,ei au nevoie de procesul verbal in original ,pe spatele caruia sa fie scris "bun tehnic" cu semnatura si stampila unei sectii ITP si de dovada de 15 zile care tine loc de talon. Cu acestea trimise la bucuresti firma de leasing ridica talonul si il trimite la beneficiar. Cum eu nu am semnat PV-ul il primesc prin :citez "posta secreta" in posta (oare ajunge in 15 zile pana expira dovada de talon ?). Acea dovada de talon trebuia semnata de catre mine ca dovada ca am primit-o ,bineinteles ca agentii au uitat sa imi mentioneze ca trebuie semnata si ca atare nu am primit-o din cauza ca nu am semnat PV-ul (interesant!!) .Trebuie sa merg pana in Simeria din Timisoara sa semnez dovada ,sa astept procesul verbal care vine prin posta secreta :)) dupa care ma ocup de ITP si trimit la Bucuresti actele unde se emite alta placuta de inmatriculare + se restituie talonul ! Bravo politia romana sustineti cetatenii romani care v-a platesc salariile . Placuta buclucasa a fost gasita montata pe masina , talonul este inca suspendat nu am nici o dovada care sa mentioneze asta deci daca sunt oprit din nou ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat abuziv pt 60 de zile ForWhhy ForWhhy Bună ziua. Câteva zile mergeam cu prieteni acasă și într-un sat un echipaj de politie au trecut lângă noi cu semnale luminoase. Mașina de politie a ... (vezi toată discuția)
Amenda blocuri optice pentru ca "poate" (dupa spusele agentului) mcomanoiu mcomanoiu Buna ziua, In acest weekend, am fost oprit de un echipaj radar (ascuns), in esteriorul localitatii, pe o limitare de 50 km/h. Nu contest neaparat amenda ci ... (vezi toată discuția)
Legea 1 indice 18 poenaru poenaru Numele meu e Virgil am 35 de ani . Am cumparat o masina de la cineva o dacie mai exact convenind cu propietarul sa merg pe numerele lui pana facem ... (vezi toată discuția)