avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri in valuta

Administratorul unei firme pleaca in concediu in strainatate.La plecare a cumparat valuta din banii din caseria societatii.La intoarcere a adus bonuri de benzina,de cazare,de masa toate in valuta pentru a fi inregistrate in contabilitate. Consider banii luati din caseria societatii avans si apoi fac decontarea avansului cu bonurile in valuta sau lucrez cu registru de casa in valuta? Cheltuiala cu aceste bonuri este deductibila sau nedeductibila (in ce cont inregistrez bonurile de cazare si masa).Mentionez ca administratorul firmei este si asociat si salariat al firmei.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Decontari 14 14 am si eu o problema urgenta va rog mult.....seful meu a plecat in strainatate in delegatie si a cerut la plecare 100 euro. Cum firma nu are cont in valuta a ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare in strainatate ionela11 ionela11 Buna ziua! Administratorul societatii care este si angajatul firmei fost plecat in strainatate 4 zile in interesul firmei, a adus un transport de marfa. A ... (vezi toată discuția)
Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)