avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legalitatea SSV
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legalitatea SSV

In scoli sunt instalate camere de supraveghere video. Sunt necesare,
dar cand un director care are pe telefon instalat soft-ul de supraveghere si il foloseste -nu pentru a vedea elevii care in timpul orelor se plimba pe culoare ci pentru -ȚsupraveghereaȚ profesorilor atunci intreb:
Este legal ??? In baza carui document lege i se permite acest lucru ???
In scoala se stie de sistemul de supraveghere, dar nu imi aduc aminte sa existe un document, aprobat de CP sau CA in acest sens; al supravegherii sau sigurantei pe......pe telefonul directorului.
Informatiile care le afiseaza in particular fiecaruia dintre noi( .... ai intarziat...minute, ai iesit la t......, si alte exemple ce dovedesc /manipularea informatiilor videoȚ cu scop de santaj/unde se incadreaza in lege?
Multumesc anticipat pentru ... sprijin in intelegerea situatiei .

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in liceu Ionut_2005 Ionut_2005 Buna, am o intrebare! Azi, era pauza iar un profesor mi a confiscat telefonul, de precizat este faptul ca el a vrut sa vina pe furis sa mi l ia daca nu l ... (vezi toată discuția)
Problema profesor matematica mariustz mariustz Salutari, Intreb aici ce se poate face cu un profesor care din cauza ca are ceva personal cu o eleva nu o baga in bac si nu ii puncteaza ... (vezi toată discuția)