avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imputernicire persoana fizica
Discuție deschisă în Executare silită

Imputernicire persoana fizica

Buna ziua.Am si eu un dosar(desfacerea unui contract vanzare-cumparare) ,si zilele urmatoare trebuie sa vina hotararea,pentru a incepe actiunea de executare pentru a recupera banii.Problema e ca bunicul meu este reclamantul,dar este in spital,(e constient si urmeaza sa fie externat,dar nu se poate deplasa o perioada),si ma intreb care este procedura ce trebuie facuta pentru a ma imputernicii pe mine,sa fac contractul cu avocatul,caut o modalitate cat mai simpla.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2015
AndreiPD, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:11, 8 Martie 2015
Puteti solicita unui notar public sa delege reprezentant la domiciliul bunicului dvs in vederea semnarii procurii in favoarea dvs
Pai de ce sa va imputerniceasca pe dvs sa incheiati contract cu avocatul ? Daca tot vreti sa apelati la avocat, acesta se poate deplasa la locuinta bunicului sau la spital pt a incheia contract direct.
eu sunt din craiova,dosarul e la resita,eu trebuie sa caut executor din resita,si am zis sa caut avocat tot de acolo,ca sa mai scad din cheltuieliile si asa multe,pentru ca pers aceea nu o sa aiba de unde platiii cat are.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
AndreiPD, utilizator
Contract cu avocatul se poate incheia si la distanta, nu trebuie sa va imputerniceasca pe dvs sa semnati contract cu el.
si mai exact cum se face asta?

Alte discuții în legătură

Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)
Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)
Autoritatea tutelara gi-jane2 gi-jane2 Buna ziua ! Sunt imputernicita de bunica mea sa-i vand o garsoniera. Doresc sa vand garsoniera copilului meu minor (15 ani) incredintat mie prin hot ... (vezi toată discuția)