avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fondurii pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fondurii pentru tineri

buna ziua ma numesc Ionut am 23 de ani si vreau sa imi deschid o mica afacere de familie,o spalatorie si un service intretinere si reparatii auto nu am posibilitati financiare.asi putea accesa fondurii europene pentru dezvoltare???
multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:15, 10 Martie 2015
Cred ca va referiti la infiintare, nu la dezvoltare. Puteti infiinta un SRL-D pentru aceste activitati si sa accesati programele guvernamentale. Detaii despre acestea gasiti la
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pt.o spalatorie si vulcanizare auto Lflorin83 Lflorin83 Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum pot accesa fonduri europene neram.pentru o spalatorie auto si o vulcanizare? Terenu il am,am si o parte de bani ... (vezi toată discuția)
Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pt.o spalatorie si vulcanizare auto Lflorin83 Lflorin83 Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum pot accesa fonduri europene neram.pentru o spalatorie auto si o vulcanizare? Terenu il am,am si o parte de bani ... (vezi toată discuția)