avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D - producere si vanzare lumanari ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D - producere si vanzare lumanari decorative/parfumate

Buna ziua
Am 23 ani si doresc sa infiintez un SRL-D avand ca activitate producerea si vanzarea lumanarilor decorative/parfumate. SRL-D pentru avantajul accesarii fondurilor nerambursabile finantate de stat.
Precizez ca pentru inceput ma voi axa doar pe comercializare online (prin magazin online), pentru ca am o oarecare experienta in marketingul de acest gen.
As dori niste sfaturi si sa ma ajutati la alegerea codurilor CAEN (pentru ca trebuie sa ma limitez la 5 coduri).

Alte discuții în legătură

Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Dilema... infiintare pfa, ii sau srl? RoxiNet RoxiNet Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA sau SRL care sa produca si sa comercializeze lumanari decorative. Nu stiu exact ce sa aleg intre aceste forme de ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare srl-d Andreea0005 Andreea0005 Doresc sa infintez un srl-d. Activitatiile ce le urmaresc sunt: producerea de haine si bijuteri handmade, vanzarea obiectelor decorative ,tablouri si mobilier ... (vezi toată discuția)