avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vânzare produse handmade
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vânzare produse handmade

Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet.

1. Alaturi de produsele facute de noi manual, mai putem comercializa si alte decoratiuni sau produse de sezon(instalatii, globuri, martisoare etc..) cumparate din magazine gen Dragonul Rosu sau importate ??

2. Lumanarile si decoratiunile handmade le putem vinde si catre florarii? Am citit ca nu e legal sa faci comert si cu amanuntul si cu ridicata, dar nu-mi sunt clare conditiile. Mentionez ca forma legala va fi un srl cu sediul in apartament.

3. Pe viitor dorim sa facem si marturii si lumanari de nunta si botez. Ce coduri caen ne sunt necesare pentru cele mai sus enumerate, si cel mai important, ce cod caen sa aleg ca obiect principal de activitate? Unul pentru productie sau unul pentru comercializare

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
ionelbaciu87, utilizator

Alte discuții în legătură

Demarare afacere Tina-A Tina-A As vrea sa deschid o afacere cu obiecte hand made, din textile, ceva gablonzuri si lemn/placaj subtire, lumanari decorative (doar sa le decorez nu sa le produc ... (vezi toată discuția)
Lumânări decorative handmade eceamihaela eceamihaela Bună dimineața! As vrea sa îmi deschid un pfa sau ii pe domeniul confecționării lumânărilor decorative, invitații nunta și botez realizate handmade ... (vezi toată discuția)
Am un pfa pe care am un singur obiect de activitate. dorinaborcau dorinaborcau Buna ziua! am un PFA pe care am un singur obiect de activitate, respectiv coafura .... As vrea sa imi mai pun cateva coduri pentru produse handmade, ... (vezi toată discuția)