avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am un PFA pe care am un singur obiect de activitate.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am un PFA pe care am un singur obiect de activitate.

Buna ziua! am un PFA pe care am un singur obiect de activitate, respectiv coafura .... As vrea sa imi mai pun cateva coduri pentru produse handmade, decoratiuni, bijuterii si alte creatii handmade si as vrea sa vand online (eventual si in targuri si piete, uneori). Stiu ca pe PFA imi pot pune maxim cinci coduri, stiu ca trebuie sa ai o specializare, o diploma, un curs facut, cum am eu diploma acreditata pentru manichiura-pedichiura. Mai am una pentru florar-decorator, tot acreditata. Cum sa procedez, imi poate spune cineva ce sa fac, ce coduri sa imi mai pun (poate astea le gasesc si eu, doar sa ma incadrez la cinci) si mai ales e bine sa raman pe PFA sau sa inchid PFA-ul si sa imi deschid SRL? ...am dat banii si pe casa fiscala si acum nu o folosesc, pt ca eu am alt servici si nu am facut nimic in domeniul manichiurii...inca.Va multumesc daca aveti rabdare sa cititi si daca imi puteti da o sugestie.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 26 Iunie 2021
Ce activitati doriti sa desfasurati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)