avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lumânări decorative handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lumânări decorative handmade

Bună dimineața! As vrea sa îmi deschid un pfa sau ii pe domeniul confecționării lumânărilor decorative, invitații nunta și botez realizate handmade și cadouri. Ce coduri caen mi-ar trebui și care e forma mai avantajoasa pfa sau ii? Mulțumesc mult pentru eventualele raspunsuri

Alte discuții în legătură

Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pfa producator Bogdansv Bogdansv Buna ziua! Am inceput sa produc acasa diverse obiecte de decor din lemn si sfoara veioze handmade unicat,etc. Imi puteti spune ce fel de societate comerciala ... (vezi toată discuția)