avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare pfa producator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare pfa producator

Buna ziua! Am inceput sa produc acasa diverse obiecte de decor din lemn si sfoara veioze handmade unicat,etc. Imi puteti spune ce fel de societate comerciala ar trebui sa imi deschid pt a le putea comercializa si eventual ce acte imi trebuie ?

va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Bogdansv , utilizator 15:25, 21 Aprilie 2016
Va puteti infiinta un PFA.
Ar fi suficient un pfa? Ce coduri CAEN mi-ar trebui? Pt ca eu aveam impresia ca obiectele pe care le produc eu s-ar incadra la mestesug, iar eu nu am nicio calificare in domeniul acesta pt a fi mestesugar cu acte. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handmade gabeluta gabeluta Buna ziua, confectionez diverse produse decorative: perne, paturi, rame decorate, mici bijuterii handmade; as dori sa le comercializez, sa deschid un mic ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse handmade LoliP LoliP Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema. Vreau sa confectionez si sa comercializez produce handmade. Sub ce forma juridica pot comercializa? ... (vezi toată discuția)