avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Handmade
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Handmade

Buna ziua,
confectionez diverse produse decorative: perne, paturi, rame decorate, mici bijuterii handmade; as dori sa le comercializez, sa deschid un mic magazin . Detin o S.R.L care are activitatea suspendata, dar care se va realua la un moment dat. Imi trebuie vreo diploma de calificare sau competente? Ce coduri caen as putea sa folosesc sa nu am nevoie de diploma de specialitate? Multunmesc soaregaby2003@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:58, 27 August 2011
Nu aveti nevoie de diploma pentru desfasurarea acestei activitati la SRL ci doar abilitatea de a desfasura activitatea pe care v-ati propus-o sau sa angajati persoane pricepute. Cod CAEN pretabile:
3299
3213
4778
Aceasta activitate o puteti desfasura si ca PFA sau intreprindere individuala, cu costuri mai mici si contabilitate in partida simpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handmade - cod c.a.e.n / autorizatie p.f.a Genesa Genesa Buna ziua, Ma gandeam la confectionerea si comercializarea unui produs HANDMADE. In lununile Nombrie-Decembrie-Februrarie va avea o linie de confectionare a ... (vezi toată discuția)
Intrebari.. andreea83 andreea83 Buna ziua! Eu ma ocup cu realizarea si comercializarea de imitatii bijuterii,decoratiuni,ornamente si as vrea sa imi fac o PFA si am cautat pe internet si am ... (vezi toată discuția)
Demarare afacere Tina-A Tina-A As vrea sa deschid o afacere cu obiecte hand made, din textile, ceva gablonzuri si lemn/placaj subtire, lumanari decorative (doar sa le decorez nu sa le produc ... (vezi toată discuția)