avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Intrebari..
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Intrebari..

Buna ziua!
Eu ma ocup cu realizarea si comercializarea de imitatii bijuterii,decoratiuni,ornamente si as vrea sa imi fac o PFA si am cautat pe internet si am gasit codurile 3213 si 3299.Intrebarile mele sunt:
-pot trece ambele coduri caen?
-aceste coduri sunt bune si pt confectionare si pt comercializare?
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 21:53, 7 Mai 2009
puteti sa functionati cu ambele coduri, numai ca va trebui sa obtineti autorizare de functionare distinc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)
Handmade - cod c.a.e.n / autorizatie p.f.a Genesa Genesa Buna ziua, Ma gandeam la confectionerea si comercializarea unui produs HANDMADE. In lununile Nombrie-Decembrie-Februrarie va avea o linie de confectionare a ... (vezi toată discuția)
Cod pfa andreea83 andreea83 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu ce cod caen as putea folosi pentru PFA pt.creearea si comercializarea de decoratiuni,imitatii bijuterii,accesorii.Va ... (vezi toată discuția)