avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare wc pt bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare wc pt bar

In apropierea casei mele, la 20 m, este un bar . WC-ul acestuia este situat afara, construit din scandura (wc de tara) iar intrarea se face direct din spatiul public. Copii mei vad de fiecare data cum toti betivanii isi fac nevoile ba cu usa deschisa, ba pe langa .... si multe altele. Este normal sa primeasca autorizatie sanitara pentru acest wc??
Multumesc anticipat pt raspuns

Alte discuții în legătură

Conditii wc pentru bar bogdybal bogdybal In apropierea casei mele, la 20 m, este un bar . WC-ul acestuia este situat afara, construit din scandura (wc de tara) iar intrarea se face direct din spatiul ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre infiintarea unui magazin cosminsandu cosminsandu Buna ziua, am inceput demersurile in deschiderea unui magazin alimentar in curtea bunicii mele de la tara. SRL-ul l-am facut, dupa care m-am apucat de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)