In apropierea casei mele, la 20 m, este un bar . WC-ul acestuia este situat afara, construit din scandura (wc de tara) iar intrarea se face direct din spatiul public. Copii mei vad de fiecare data cum toti betivanii isi fac nevoile ba cu usa deschisa, ba pe langa .... si multe altele. Este normal sa primeasca autorizatie sanitara pentru acest wc??
Multumesc anticipat pt raspuns
In sesizarea catre primarie si DSPJ, ar trebui sa solicitati inclusiv nr. autorizatiei emise catre respectivul bar. Este posibil orice in ceea ce priveste autorizarea.
Pentru un bar este nevoie de autorizatie sanitara, autorizatie sanitar-veterinara, autorizatie de mediu, autorizatie psi-su si autorizatie ssm, obtinuta de la institutiile abilitate ale statului, respectiv Directia de Sanatate Publica Judeteana/ Directia Sanitar Veterinara Judeteana/ Agentia teritoriala de Mediu/ Inspectoratul judetean PSI-SU/ Inspectoratul teriotrial de munca.
Primaria trebuie sa emita autorizatie de ctie. cu respectarea distantelor fata de alte case.
Autorizare wc pt bar
bogdybal
In apropierea casei mele, la 20 m, este un bar . WC-ul acestuia este situat afara, construit din scandura (wc de tara) iar intrarea se face direct din spatiul ... (vezi toată discuția)