Buna ziua!
Am o problema - am fost data in somaj de la locul de munca -motivul invocat- desfiintarea postului.
Mentionez ca jobul meu era- facturare/livrari/vanzari si multe altele.
In ultima zi de munca sefa de la contabilitate imi spune ca nu imi semneaza lichidarea pana nu predau toate dosarele departamentului din luna august 2014 pana in prezent. Mentionez faptul ca la fiecare inchidere de luna (25 ale lunii) dosarele au fost verificate de mine si de o alta colega de la contabilitate si predate in departamentul contabilitate.
Intrebarea mea este: are voie sa faca acest lucru? are voie sa ma oblige inca o data sa verific acele dosare sau doar vrea sa-si bata joc de mine?
Multumesc frumos!
Eu as arata disponibilitate de colaborare, daca nu este ceva iesit din comun si peste puteri. Totodata ar fi bine de stiut ce s-a stipulat in fisa postului...
....
In ultima zi de munca sefa de la contabilitate imi spune ca nu imi semneaza lichidarea pana nu predau toate dosarele departamentului din luna august 2014 pana in prezent. ....
Nu exista nici o prevedere legala cu privire la obligativitatea intocmirii notei de lichidare.
Prin urmare, va puteti lipsi de acea nota de lichidare.
Nota de lichidare
bebe1986
Este prevăzută obligatorie de către lege nota de lichidare la o noua angajare? Unii angajatori nu oferă nota de lichidare și trebuie sa tot insisti ... (vezi toată discuția)