avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa

SUNT MEDIC CU CABINET MEDICAL INDIVIDUAL CU CIF, AM ABSOLVIT A DOUA FACULTATE SI DORESC SA-MI DESCHID UN AL DOILEA PFA PE PSIHOLOGIE SE POATE? AM INTELES CA ACEEASI PERSOANA FIZICA NU POATE AVEA 2 CODURI FICALE. DAR DACA VREI SA FACI O SOCIETATE IN CARE SA INCLUZI SI SERVICIILE DE PSIHOLOG POT AVEA SI CABINETUL SEPARAT DE MEDICINA .

Alte discuții în legătură

Al doilea pfa robin2014 robin2014 sunt medic cu cabinet medical individual cu cif, am absolvit a doua facultate si doresc sa-mi deschid un al doilea pfa pe psihologie se poate? am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Moasa, cabinet particular nicoletacristina nicoletacristina Anul ce vine o sa fiu moasa licentiata. Legea imi permite sa prestez servicii independent, dar nu exista inca normele necesare sa imi pot deschide cabinet. Eu ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)