avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa inmatriculare

buna seara! vreau sa cumpar o dacia logan,1.4 mpi,an 2005,euro 3 si nu stiu daca trebuie sa achit taxa de prima inmatriculare sau nu! actualul proprietar e al treilea proprietar,a cumparat masina in 2011 si nu achitat decat transcrierea si numerele preferentiale(800 ron) in cartea masinii nu sunt trecute emisiile de co2 si nu a fost achitata taxa de inmatriculare niciodata! eu ar trebui sa platesc taxa?sau ce plati ma privesc pe mine? multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:27, 8 Martie 2015
Si daca v-o da gratis, ganditi-va de doua ori!
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)
Leasing auto dorianztd dorianztd Subiect: Lamurire noua taxa de inmatriculare Buna ziua! Dupa ce am cautat raspunsuri pe mai multe forumuri, rezultatul fiind nul, imi incerc norocul si ... (vezi toată discuția)