avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrari contabile activitatea cresterea albinelor ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrari contabile activitatea cresterea albinelor pentru o asociatie apicola ong cu decontare prin pna

Asociatia_ong achizitioneaza placute de identificare stupi, familii de albine, medicamente. Pe facturi este mentionat ,,decontat prin PNA ". Aceleasi produse le vinde la diverse PFA-uri si persoane fizice la pretul de achizitionare (pe factura se specifica ,,document decontat prin PNA "). In extras avem pe credit sumele decontate de catre Agentia de Plati Interventie pentru Agricultura in cadrul Programului National Apicol (sumele se impoziteaza?). Va rog sa ma ajutati cu inregistrarile contabile. Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Monografie cresterea albinelor asociatie apicola elena1970 elena1970 inregistrari contabile pentru activitatea cresterea albinelor pentru o asociatie apicola cu decontare prin pna. (vezi toată discuția)
Declaratii ii preda62 preda62 Am cateva nelamuriri,am accesat masura 112 apicultura dupa semnarea cereri de finantare am infiintat o intreprindere individuala (fara contabil) dar nu stiu:ce ... (vezi toată discuția)
Plan afaceri 112 ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Am un proiect pe masura 112 apicultura, accesat in sesiunea iunie 2012 si contratul de finantare semnat in noiembrie 2013 , in 30 de zile m-am ... (vezi toată discuția)