avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie laborator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie laborator

Buna ziua,
intentionez sa imi deschid un laborator de realizare prajituri si torturi pe comanda,fara angajati momentan, doar administratorul o sa lucreze.
1. As dori sa stiu cum as putea sa imi pun pe firma toate ustensilele pe care eu le-am achizitionat ca persoana fizica, eu fiind unic asociat si administrator. Prin borderou de achizitii de la persoane fizice? Mentionez ca investitia,pana in prezent, a fost de aproape 1000 EURO.

2. Daca achizitionez din China ustensile si ambalaje cum sa le inregistrez si ce presupune din punct de vedere fiscal? E mai bine sa achizitionez pe firma sau sa iau ca persoana fizica si apoi sa le iau pe firma cu borderou?

Multumesc frumos de ajutor!

Alte discuții în legătură

Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)