avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit la banii din Preluarea Credit Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit la banii din Preluarea Credit Prima Casa

Buna ziua,

Am achizitionat un credit Prima casa, ulterior am gasit pe cineva care sa preia creditul printr-un contract de novatie.

Creditul va fi preluat de catre o terta persoana, iar banii din creditul respectiv se vor folosi pentru a rambursa creditul meu.

Trebuie sa platesc impozitul de 3% la acesti bani, dat fiind ca nu voi beneficia de ei, ci mi se vor retrage pentru inchiderea creditului?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Transfer credit persoana fizica in credit persoana juridica lucian1982 lucian1982 Buna ziua, Am si eu o rugaminte, poate ma ajuta cineva. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe persoana fizica, tatal meu vrea sa ma ajute sa ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Contract de novatie pentru credit cu ipoteca- partaj ariesanmonica ariesanmonica Sunt in divort cu sotia, impreuna am achizitionat un apartament cu credit ipotecar din care am platit 4 ani, dupa multe discutii sotia este de acord sa raman ... (vezi toată discuția)