Am depus cerere constituire Asociatie non - profit
in data de 2 iunie 2009.
Am primit termen in 16 iulie 2009. Adica dupa o luna jumatate.
Vazind ca instanta a nesocotit dispozitiile imperative ale art. 8 alin. 2 din OG 26/2000
care stabileste termen imperativ de 3 zile,
Am depus cerere preschimbare termen in 5 iunie 2009.
A fost judecata pe 15 iunie 2009 si respinsa.
Iata hotarirea:
INSTANTA
Deliberind asupra cererii, constata urmatoarele:
La data de 2 iunie 2009 a fost inregistrata pe rolul acestei instante sub nr. ......,
cerere de acordare a personalitatii juridice a Asociatiei ......
Dosarul nr. .... a fost repartizat aleatoriu, conform legii, la Completul C.4V, cu termen de judecata la 16.07.2009. Completul C.4V este special infiintat pe perioada vacantei judecatoresti, prin Hotarirea colegiului de conducere al instantei nr. 12/05 mai 2009, in temeiul Regulamentului de ordine interioara al instantelor, emis in baza art. 139 din legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara.
Petenta a depus la data de 05.06.2009 o cerere de preschimbare a termenului de judecata intr-un termen de maximum 3 zile, justificata in drept pe dispozitiile art. 8 al.2 din OG 26/2000.
In conditiile in care, Completul C.4V are stabilite sedinte de judecata doar in datele de 16.07.2009 si 04.08.2009 si cum termenul stabilit pentru solutionarea cererii de acordare a personalitatii juridice a Asociatiei ... este cel mai apropiat de data formularii cererii si, in conditiile in care a fost stabilit in conformitate cu prevederile legii privind repartizarea aleatorie a cauzelor, in baza art. 153 alin. 3 C.proc.civ, instanta urmeaza a respinge cererea de preschimbare a termenului ca neintemeiata.
PENTRU ACESTE MOTIVE,
IN NUMELE LEGII,
DISPUNE:
Respinge cererea de preschimbare termen formulata de petenta Asociatia ..., ca neintemeiata.
Mentine termenul de judecata din data de 16.07.2009, ora 8.30, pentru cind se va cita petenta, prin reprezentant legal.
Data in camera de Consiliu si pronuntata in sedinta publica, azi 15.06.2009, ora 15.00.
PRESEDINTE
ANA MARIA UŢÃ, judecator,
Opinia mea este simpla.
Clara ca lumina zilei.
Dar sunt curios ce spuneti voi.
Alberto Kurtyan
Cel mai recent răspuns:
Diana Persa , Avocat
16:30, 3 August 2009