avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expirare perioada suspendare firma+contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expirare perioada suspendare firma+contract de comodat

Buna ziua si multumesc anticipat pt raspunsuri.
Situatia sta in felul urmator:detin o firma a carei activitate am suspendat-o in urma cu 3 ani de zile, perioada suspendarii urmand sa se incheie anul acesta in noiembrie. Contractul de comodat este deja expirat din finalul anului 2014 si doresc sa pun 2 intrebari:
1) Doresc sa stiu daca odata expirat contractul de comodat, firma o sa fie radiata si dizolvata automat de catre Stat in momentul in care perioada de suspendare expira. Doresc sa astept lucrul acesta si sa nu mai platesc in jur de 2000 de lei pt a o inchide(onorariul firmei care se ocupa cu asa ceva).
2) Daca cumva se primeste amenda pt ca nu am prelungit contractul de comodat, iar daca da, care este in mare cuantumul ei si daca am o acoperire, firma fiind suspendata in acest timp.

Multumesc frumos si o zi frumoasa tuturor.

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Doresc sa suspend activitatea unei firme. Am cerut un certificat constatator din care reiese ca are sediul ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Inchidere - radiere srl fara plata impozitului Andra24 Andra24 Buna ziua , tocmai am iesit din perioada de 3 ani de cand a fost suspendata firma . Doresc sa o inchid/radiez insa contabilul imi spune ca trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)