avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie

Buna ziua mă numesc Vasluianu Maria din Vaslui diagnosticata si operata de cancer la sân din anul 2007 si pensionata pe caz de boala după 25 de ani de munca in noiembrie 2007 cu gradul II. După 2 ani de gradul II am primit gradul III si mi s-a diminuat pensia de cca 600 lei cu aproape 100 lei. Va întreb daca este normal ca la o persoana cu acest diagnostic sa fie diminuata pensia aceasta mizerabila după ce am dat nastere si crescut trei copiii. Si pe deasupra sufăr si de hipertensiune cu tratament de la vârsta de 30 de ani. Va multumesc anticipat pentru interesul si sprijinul acordat. Număr de contact 0747438483. O zi frumoasa. Astept cu nerăbdare răspunsul dvs.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si sunt pensionat pe caz de boala(LMNH-cancer).am facut tratament aproape 2 ani , a mers bine, boala este in remisie totala ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte an-na an-na Buna ziua , Am fost diagnosticata cu sarcoidoza pulmonara gradul III in 2008.Am luat tratament cu cortizon un an si 6 luni. Dupa acest tratament am descoperit ... (vezi toată discuția)
Handicap Galea Stela Galea Stela Am 66 ani sunt pensionara ,am lucrat ca invatatoare.La 30 de ani am inceput sa fac crize de epilepsie,desi am fost la medici in acea vreme am fost tratata ... (vezi toată discuția)