avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Confuzie indemnizatie DL 118/1990 si pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Confuzie indemnizatie DL 118/1990 si pensie de urmas

Buna, va deranjez si eu cu privire la o pensie sau indemnizatie a legii118/2000, in data de 1.03.2013 soacra mea a depus actele la casa de pensii cta pt indemnizatia respectiva, ne-a respins cererea am mers in instanta, am castigat si de aici surpriza, ni sa emis o decizie cu acelasi nr care o avea o alta decizie de pensie ( pensie de urmas), mentionez ca pe decizia pt legea118/2000 scrie ....privindacordarea pensiei de urmas,,,,,in cazul in care instanta a spus clar ca este titular soacra mea , nu are nici o treaba cu cealalta pensie, si putin mai jos scrie asa...drepturile au fost stabilite incepand cu data de 01.03.2013 cu un procent de 50%din drepturile sustinatorului,,,,,i sa dat o indemnizatie pt perioada 25.09.1944- 06.03.1945 este corecta perioada , dar suma acordata este de 48 ron, ce parere aveti dvs in conditiile in care suma acordata deportatilor este de 400 ron pt fiecare an de deportare, soacra mea are 5 luni si 11 zile asa a z
hotarat instanta. Va multumesc mult si astept raspunsul dvs

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 pascu tavi pascu tavi Tată-socru a fost strămutat din Ardealul de Nord, in loc. Beiuș, jud. Bihor, din motive etnice, in perioada 06.02.1941-06.03.1945. Tata-socru a decedat ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor incasate necuvenit silviu36 silviu36 Buna ziua, Astazi am primit o decizie de la Casa de Pensii, in care se specifica faptul ca bunica mea trebuie sa returneze suma de bani obtinuta din ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie cap MIRELA MARIN MIRELA MARIN Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu privire la o Decizie primita de soacra mea de la Casa Judeteana de Pensii. Soacra mea este nascuta la 15 ... (vezi toată discuția)