avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Completarea studiilor de scurta durata, efectuate la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Completarea studiilor de scurta durata, efectuate la zi, profil energeric, la Universitatea tehnica Ghe Asachi Iasi ( 1991-1994)

Buna ziua,

As dori sa stiu care este procedura cea mai simpla de completare a studiilor, invatamant de zi, titlu - subinginer. Consider ca nu este corect sa fie discriminata aceasta forma de invatamant, fiind una nou infiintata, cu examen de admitere in 1991. Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare in cazul studiilor universitare urmate partial la zi danco_ro danco_ro Buna ziua! Am urmat cursurile Facultatii de drept, pe care le-am absolvit cu Diploma de licenta. Am fost admis initial la cursuri cu frecventa redusa (FR), ... (vezi toată discuția)
Incadrarea subinginerilor in sistem bugetar Anton Maria Anton Maria :\">As dori un sfat, o indrumare, catre cine sa ma adresez in legatura cu incadrarea celor care au teminat faculatile de invatament superior, sectiile de ... (vezi toată discuția)
Statut juridic diploma de absolvire, inginer colegiu - 2001, legea 84/1995 Promoafaceri Promoafaceri Buna ziua! In urma unui curs sustinut la un furnizor de formare profesionala, comisia de examinare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, a constatat ... (vezi toată discuția)