avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat

pot incheia un contract de comodat intre mine si parinti?
trebuie sa il inregistrez sau sa il autentific undeva?
Cel mai recent răspuns: vivians , utilizator 21:54, 12 Martie 2015
Puteti încheia un contract de comodat între Dvs si parinti . Ce obiect ar avea acest contract de comodat?
De ce doriti sa incheiati un astfel de contract ? Ce obiect are el ? Doriti sa il depuneti la vreo institutie ?
doresc sa il depun la primarie
obiectul ar fi darea in folosinta a unei camere dintr- casa...se poate?
Se poate încheia. Desfășurați acolo vreo activitate? Daca nu detaliati si scoatem de la Dvs Răspunsuri cu cleștele nu va putem ajuta si riscați sa nu va mai răspundă nimeni.

Alte discuții în legătură

Cumparare teren in indiviziune energising energising Buna ziua. Parinti mei, in urma cu aproximativ 10 ani a vandut etajul casei si odata cu aceasta a vandut in indiviziune si 1000 mp din teren (total 3000mp), ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara WR4Y6TU-U WR4Y6TU-U Am doi copii,pana in 2010 am luat alocatia complementara pentru a-l doilea copil. Din 2011 nu am mai beneficiat de alocatia complementara pentru motivul ca ... (vezi toată discuția)
Ordin prefect irbag irbag In 1985 parintii mei au construit o casa pe un teren dat de primarie de 300 mp. In 1995 s-a emis Ordinul prefectului pe 100 mp \"aferent locuintei \" ( este ... (vezi toată discuția)