avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia complementara

Am doi copii,pana in 2010 am luat alocatia complementara pentru a-l doilea copil. Din 2011 nu am mai beneficiat de alocatia complementara pentru motivul ca detin 20 ari.Familia mea este compusa din 4 membri,2 adulti si 2 minori elevi.Venitul lunar este de 700lei.:((:((:((:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:13, 22 Mai 2011
Eu stiu ce sa mai zic ? Ajutor social de la primarie nu aveti ? Incercati sa faceti o cerere la dinsii pentru acordarea ajutorului social pentru familiile nevoiase .Tineti cont si de faptul ca vine iarna cu ce va incalziti? De asemenea , faceti cerere pentru acordarea ajutorului pentru caldura care este exprimat in bani sau combustibil. referitor la terenul detinut in proprietate nu puteti ca o parte sa il dati in arenda pe vre-o 5ani si sa luati ceva banuti / Apoi , ar mai fi si faptul de a mai avea un venit si sotul care se poate angaja zilier . Daca doriti sa mai vorbim pe marginea acestui subiect puteti reveni .
Va urez numai bine .
Daca aveti pamant in prorpietate nu puteti beneficia
Sa inteleg ca este vorba de curtea casei in care locuiti in mediul rural (curtea depaseste 2000 mp)? Daca este asa, din pacate nu puteti beneficia de alocatia de sustinere. Daca vorbim de teren in camp, va incadrati in criterii, pe care le puteti consulta aici:
[ link extern ] /
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare ajutor social cionela cionela impreuna cu sotul meu avem 2 copii de 5 si respectiv 11 ani.nu suntem angajati nici unul si nu realizam nici un venit.sotul meu nu are in proprietate nici casa ... (vezi toată discuția)
Alocatie de sprijin ContSters269846 ContSters269846 am avut alocatie monoparentala dar mia fost retinuta pe motiv ca am 50 ari de pamint....sub pretext ca alocatia complementara (de sprijin) mi sa retras ... (vezi toată discuția)
Ce ajutor poate primi o mama singura cu trei copii paula_rodica paula_rodica Buna seara!! Sotul meu este inchis pe o perioada de doi ani,avem trei copii mici respectiv 5ani,4ani si un an eu nu lucrez si nu beneficiem numai de alocatia ... (vezi toată discuția)