avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce ajutor poate primi o mama singura cu trei copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce ajutor poate primi o mama singura cu trei copii

Buna seara!!
Sotul meu este inchis pe o perioada de doi ani,avem trei copii mici respectiv 5ani,4ani si un an eu nu lucrez si nu beneficiem numai de alocatia copiilor de 284 lei pe luna,am putea sa obtinem vreun ajutor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 30 August 2014
Puteti merge la Primaria de care apartineti cu domiciliul si vedeti daca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru acordarea unui ajutor social.

Vedeti si acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Lucia-Patricia92 Lucia-Patricia92 Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor social casnica! Corina271 Corina271 Buna ziua! Eu am o fetita de 3 ani si urmeaza sa nasc curand. Stiti cumva daca pot primi vreun ajutor social de la primarie? Eu nu lucrez,sunt casnica deci ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara WR4Y6TU-U WR4Y6TU-U Am doi copii,pana in 2010 am luat alocatia complementara pentru a-l doilea copil. Din 2011 nu am mai beneficiat de alocatia complementara pentru motivul ca ... (vezi toată discuția)