avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura promotii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura promotii

Societatea noastra primeste de la un furnizor o naveta de bere cu discount 100% impreuna cu niste lozuri, clientul care achizitioneaza 2 unitati din produsul respectiv primeste un loz si daca acesta e castigator ii dam o bere gratis, cum voi inregistra factura cu valoare 0? Mai fac nir?
Cel mai recent răspuns: ema2014 , utilizator 08:17, 16 Martie 2015
banuiesc ca primiti "n" navete de bere + 1 cu discaunt 100%. Le inregistrati pe N+1 cu valoarea celor N( valoarea facturata.Practic veti avea pretul de intrare diminuat cu acel discaunt.:D
Nu, am specificat ca naveta gratis eu nu o vand o dau clientilor care trag un loz castigator,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura marfa cu val 0 (zero) viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna ziua, va rog o lamurire, cum se inregistreaza o factura cu 5 butoaie de bere \\"timisoreana\\" primita \\"Promo 100 %\\" cu val 0 , total factura 0 . ... (vezi toată discuția)
Discount marfa taie taie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: La marfa cumparata intr-o luna de zile, furnizorul, la sfarsitul fiecarei luni, imi acorda un discount dar ... (vezi toată discuția)
Discount la factura haiducu haiducu cum fac nir-ul la un produs care are discount ca de exemplu: la 56 de baxuri de bere primesc 8 gratis. care sunt 0 lei in facturaB-) (vezi toată discuția)