avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura promotii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura promotii

Societatea noastra primeste de la un furnizor o naveta de bere cu discount 100% impreuna cu niste lozuri, clientul care achizitioneaza 2 unitati din produsul respectiv primeste un loz si daca acesta e castigator ii dam o bere gratis, cum voi inregistra factura cu valoare 0? Mai fac nir?
Cel mai recent răspuns: ema2014 , utilizator 08:17, 16 Martie 2015
banuiesc ca primiti "n" navete de bere + 1 cu discaunt 100%. Le inregistrati pe N+1 cu valoarea celor N( valoarea facturata.Practic veti avea pretul de intrare diminuat cu acel discaunt.:D
Nu, am specificat ca naveta gratis eu nu o vand o dau clientilor care trag un loz castigator,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura marfa cu val 0 (zero) viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna ziua, va rog o lamurire, cum se inregistreaza o factura cu 5 butoaie de bere \\"timisoreana\\" primita \\"Promo 100 %\\" cu val 0 , total factura 0 . ... (vezi toată discuția)
Discount marfa taie taie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: La marfa cumparata intr-o luna de zile, furnizorul, la sfarsitul fiecarei luni, imi acorda un discount dar ... (vezi toată discuția)
Discount la factura haiducu haiducu cum fac nir-ul la un produs care are discount ca de exemplu: la 56 de baxuri de bere primesc 8 gratis. care sunt 0 lei in facturaB-) (vezi toată discuția)