As dori si eu sa primesc consultanta si un raspuns cu privere la urmatoarele fapte.Eu si logodnica mea am inceput serviciile in urma cu 5 luni in UK. Unul dintre colegii mei , pe care de altfel in cunostem impreuna din Romania , a adus acuze grave si neintemeiate , ca logodnica mea ar fi intretinut relatii sexuale cu el , atat inainte cat si dupa ce ne-am cunoscut noi , si nu numai atat dar a vorbit acest subiect cu toate persoanele din cercul nostru de aici ! Avand in vedere ca tot ceea ce a spus sunt doar afirmatii calomnioase si minciuni , care va spun foarte sincer ne-au distrus psihic, am luat decizia de a il inregistrat in cadrul unei discutii pe care eu am avut-o cu el, inregistrare care a fost facuta cu telefonul. Doresc sa stiu cum pot proceda ca acest "Mitoman" pentru ca altfel nu il pot numii , sa plateasca in fata legii si sa ii cerem daune morale pentru socul psihic pe care l-am avut atat eu cat si logodnica mea , la auzul acestor minciuni . De asemenea pot mentiona faptul ca inainte de acestea , a mai adus si alte acuze neintemeiate la adresa mea , de asemenea minciuni .
Nu stiu ce se intampla daca el decide sa plece de aici. Daca s-ar putea l-as da in judecata si aici si in Romania, ca sa nu poata scapa din aceasta situatie nepedepsit. Credeti-ne ca am face orice ca acest individ sa plateasca cu varf si indesat pentru ca ne-a defaimat si a facut aceste afirmatii jignitoare !