avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... OUG 70/2014 - cresteri salariale in domeniul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

OUG 70/2014 - cresteri salariale in domeniul asistentei sociale

Lucrez ca functionar public - asistent social la o primarie comunala la Compartimentul de asistenta sociala, am facut referat pt a beneficia de majorarea cu 100 de lei conf. OUG 70/2014 art. 3 modificat de art.II de OUG 88/2014 unde se stipuleaza clar cine beneficiaza, dar raspunsul la referat a fost unul " la nivelul UAT-ului nu avem infiintate institutii sau unitati publice de as.sociala care furnizeaza servicii sociale si nici servicii publice de asistenta sociala" desi in art. 113 din Legea 292 a asistentei sociala se specifica clar ca la nivelul comunelor se infiintează Compartimente de Asistenta Social, compartiment care este infiintat prin Hotarare de Consiliul local din anul 2010. Va rog sa-mi oferiti un raspuns care sa ma lamureasca. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Majorare 25% in uat pentru compartimentul de servicii sociale RusIleanaClaudia RusIleanaClaudia Conform Legii nr. 293/2015 ART. II (1) Începând cu drepturile aferente lunii decembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de ... (vezi toată discuția)
Majorare salariul cu 25 % Trif-Simona-Magdalena Trif-Simona-Magdalena Sunt inspector in cadrul Compartimentului de asistenta sociala al unei Primarii la nivel de comuna. Intrebarea mea este daca pot beneficia de majorarea ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna spor 25% asistenta sociala comuna2007 comuna2007 Sunt secretar comuna, am primit spor asistenta sociala 25%, incepand cu luna decembrie 2015, dar in urma neavizarii unor dispozitii care erau in afara legii, ... (vezi toată discuția)