avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fise de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fise de post

Buna.
As avea si eu nevoie de 4 fise de post pentru Subinginer constructii civile, industriale si agricole, Tehnician sudura, Inginer termoenergetica si Proiectant inginer instalatii.

Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Inginer sau subinginer dalconix dalconix In cadrul fisei de date a unei achizitii publice se mentioneaza la categoriile de personal ca trebuie un \"inginer constructor , specializarea constructii ... (vezi toată discuția)
Infiintare microintreprindere emanuel pop emanuel pop Buna ziua! Sunt inginer CCIA (Constructii Civile Industriale si Agricole) si doresc sa imi deschid un SRL in care sa pot presta urmatoarele servicii: 1. ... (vezi toată discuția)