avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Loteria bonurilor, inscriere suma
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Loteria bonurilor, inscriere suma

Buna ziua! Am schimbat niste valuta la o casa de schimb valutar, pentru a o valida la loteria bonurilor trebuie sa pun suma valutei sau suma schimbari valutei?
Cel mai recent răspuns: My7 , utilizator 00:00, 27 Martie 2015
Suma in LEI. Loteria este organizata in moneda nationala. :-/
Buna seara! Am o intrebare legat de Loteria Bonurilor, am gresit la un bon luna in loc sa pun 03 am pus a 02 din greseala si am incercat sa modific dar nu ma lasa. Cum pot modifica luna?
Il introduceti inca o data corect.
Ma scuzi cyan mai am inca o intrebare daca se poate! Mai nou am vazut ca la Loteria Bonurilor a aparut (adauga cheltuiala) trebuie sa o bifez? Si daca da o bifez apare categoria si subcategoria trebuie adaugat ceva sau nu? Doar ii dau salveaza cheltuiala cu bon fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)