avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum afli daca un imobil este ipotecat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum afli daca un imobil este ipotecat?

Daca vrei sa cumperi un imobil faptul ca este ipotecat apare pe certificatul fiscal?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 15:42, 14 Martie 2015
Ipoteca apare numai pe extrasul de carte funciara pentru informare.
Pe certificatul fiscal apar restantele la impozite.
Solicitați la OCPI Biroul local de care aparține imobilul un Extras de carte funciară de informare. Ipoteca se înscrie în partea a III a CF . prin urmare veți vedea dacă există. În cazul încheierii unui contract de vc. notarul va solicita el un Extras de CF de autentificare, extras care se eliberează doar notarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)