avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA D088
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

D088

Buna ziua,
am o societate care in 2007 era impozit pe profit, cu tva trimestrial, din 2008 are activitatea suspendata.
Acum cu data de 15.02.2015 este in dizolvare lichidare (suspendarea nu ia fost ridicata dupa 3 ani cf legii). Stiu ca trebuie sa depun:
- d010 - bifa microintreprindere, dar mai este nevoie si D088, D099 - pentru TVA, societatea demarand deja dizolvarea, respectiv lichidarea societatii?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)