avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politistul a cerut o suma de bani pentru a nu deschide ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politistul a cerut o suma de bani pentru a nu deschide dosarul penal

eram astazi in bershka si am vazut o geaca care mi-a placut, dar pentru care nu aveam bani. Am taiat chestia care bipaia si am luat-o pe mine, insa s-au prins. Nu aveam bani, am sunat un prieten sa imi aduca banii, am platit, dar intre timp a venit politia. Mi-au luat datele, si ne-am dus la masina. La masina, au zis ca nu au benzina sa mearga pana la sectie( ca sa va dati seama ce saraci) si m-au intrebat daca am cu ce sa-i duc. Bineinteles ca i-am dus cu masina mea la sectie. Ajungi la sectie, nici nu am intrat. Am stat afara cu dansii si mi-au zis ca o sa imi faca dosar penal pentru furt calificat daca nu le dau bani. nu mai aveam la mine niciun ban. trebuie sa ma vad astazi cu unul dintre politisti sa le dau 300 lei. Intrebarea este uramtoarea: sa ma vad cu dansul sa ii dau banii? Eu nu am completat nimic, nu am semnat nimic, doar miau luat datele. am si achitat geaca la magazin.
Cel mai recent răspuns: mehad , utilizator 20:01, 16 Martie 2015
mai degrabă faceți o vizită la parchet mai întâi. ori am auzit că mai nou are și poliția română un serviciu specializat de ”afaceri interne”. nu de alta, da' vin vin Paștele azi mâine și o surpriză de Iepuraș cu anticipație o să le pice de minune...
Din relatarea dvs, pare ca vi se solicita mita, mergeti urgent sa denuntati fapta la DGA.
eu trebuie sa ma vad astazi cu el la 7. sa ma vad cu politist sau nu?
Daca va cere mita, v-am spus ce sa faceti, sesizati DGA, aveti contactul mai jos.
[ link extern ]
ai luat legatura cu DGA?

Alte discuții în legătură

Speta mita: unde si cum pot face expertiza email pentru stabilirea datei la care a fost trimis? alexmari alexmari Cum se poate face expertiza tehnica care sa stabileasca data la care a fost trimis , si nu data la care a fost primit, un mesaj email? Am urmatoarea speta: ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca am plangere la politie? raducutzzu raducutzzu Buna ziua, Acum cateva zile am avut un incident in trafic cu un sofer in urma caruia acesta a chemat Politia. Concret, traversam o alee dintre blocuri, ... (vezi toată discuția)
Furt Utilizatorss Utilizatorss Buna seara,astazi am fost cu un prieten in bershka sa isi cumpere ceva,eu am vazut ceva ce mi-a placut si fara sa gandesc am bagat in ghiozdan ,si cand sa ies ... (vezi toată discuția)