avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata CASS la chirii aferente anului 2011 - 2012
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata CASS la chirii aferente anului 2011 - 2012

Buna ziua.
Am avut un contract de inchiriere in anul 15.10.2011 - 15.10.2012, cu o persoana care era pensionar, atunci am sunat la Casa de sanatate Buzau si s-a vorbit cu juristul de acolo daca se plateste sanatate la aceste venituri si s-a spus ca nu, atat timp cat este pensionar proprietarul.
Acum a primit de la adinistratia fiscala ca trebuie sa plateasca sanatatea aferenta acelui contract.
ce ma sfatuiti sa fac si daca este corect sa platesc sanatate.

Alte discuții în legătură

Contributia de asigurari sociale de sanatate pentru venituri din chirii ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Sunt pensionara de boala cu o pensie de 425 lei. In anul 2008 am primit in spatiu cu contract de inchiriere pe ginerele si fica mea. Am declarat ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii ilonatoma ilonatoma Un pensionar, care obtine un venit anual brut de 4800 ron din inchirierea unei case,incepand din anul 2015,are obligatia depunerii declaratiei unice?Mentionez ... (vezi toată discuția)
Conventie civila carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. S-a incheiat o conventie civila cu o institutie tip C.A.R- pensionari. Ce contributii trebuiesc oprite pe ... (vezi toată discuția)