avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa cat timp am voie sa dau de permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa cat timp am voie sa dau de permis?

salut. mia fost anulat permisu pentru refuz de probe. am fost condamnat la 12 luni de inchisoare cu executare. stie careva cand am voie sa dau iar de permis? ast un raspuns multumesc
Un an de la executarea pedepsei.
ms
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Calculati 1 an de la data incarcerarii , adaugati apoi inca 6 luni si veti afla data de la care va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere .
Articolul 116 Oug.195/2002
(1) Persoana al carei permis de conducere a fost anulat ca urmare a ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti de condamnare pentru una dintre faptele prevazute la art. 114 alin. (1) si la art. 115 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, dupa caz, daca a intervenit una dintre situatiile urmatoare:
a) au trecut 6 luni de la data executarii pedepsei amenzii sau a pedepsei in regim de privare de libertate ori la locul de munca;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis minunat_xxl minunat_xxl sal daca am fost prins fara permis auto si am fost condamnat la 6 luni cu susp cand mai pot d a de permis .ms mult (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere!help Dervish Dervish Buna Seara, ma intereseaza daca dupa 6 luni de la data ramaneri definitive a unei condamnari cu suspendare la regim circulatie pot sa redobandesc permisu de ... (vezi toată discuția)
Anulare permis.....redobandire ionutz_jjjjj ionutz_jjjjj buna ziua! -in 22 aprilie 2009 am fost prins de politie conducand cu PERMISUL SUSPENDAT; -pe 17 decembrie 2009 am fost trimis in instanta la proces si mi-a ... (vezi toată discuția)