avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de comodat si decontare cheltuieli cu benzina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de comodat si decontare cheltuieli cu benzina

Buna ziua!
Se poate sa imi raspundeti, va rog, la urmatoarele intrebari?
1.Se poate face contract de comodat (pt autoturism) intre un SRL si o persoana care nu are legatura cu firma? (proprietarul masinii este ruda unei persoane care urmeaza sa fie angajata in firma)
2.Pana cand se va face contract de comodat, se pot inregistra in contabilitate bonurile de benzina?
3.Dupa ce se va face contract de comodat, cheltuiala cu benzina va fi deductibila 50% fara foi de parcurs si 100% cu foi de parcurs?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ContSters336849 , utilizator 11:56, 16 Martie 2015
Deductibil 50% .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile lelena_b lelena_b locuiesc la 37 km de localitatea in care am locul de munca si momentan fac naveta(nu zilnic) cu masina personala(o perioada a fost data in comodat cabinetului ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)