avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN jurnalism
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN jurnalism

Fiul meu doreste să îşi înfiinţeze un PFA. Activitatea pe care el o desfăşoară este scrierea de articole pentru diverse seituri pe internet. Care este codul CAEN a unei asemenea activităţi ?
Cel mai recent răspuns: viorelcarac@gmail.com , utilizator 09:49, 10 Martie 2020
7420 - activitati ale jurnalistilor independenti
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2015
Cristina Paisa, Avocat
Nu stiti daca e nevoie de autorizare/calificari pentru acest cod CAEN? Pana la urma oricine poate sa scrie un blog de exemplu sau articole pentru o alta publicatie.
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2019
chrispop, utilizator
Bună ziua, eu daca vreau sa-mi fac un pfa sau srl în care sa furnizez știri însoțite de imagini foto video catre canale de știri, ce cod caen mi-ar trebui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video ... (vezi toată discuția)
Calificare necesara pentru cod caen 9001, 7420, 5920, 7410, 5911? lemonn256z lemonn256z Buna ziua! Ce calificari ar fi necesare pentru activitatile cu codurile CAEN: 9001 Activităţi de interpretare artistică (spectacole) - asta pentru ... (vezi toată discuția)
Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video (ce ... (vezi toată discuția)