avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate

1. daca am bon fiscal fara CUI la cumparator pentru materiale de curatenie, cheltuiala este deductibila daca intocmesc decont de cheltuieli?
2. daca am factura dar CUI-ul la cumparator este gresit, in sensul ca nu are trecut RO, cheltuiala mai este deductibila? dar TVA-ul?
3. daca am bon fiscal cu CUI la cumparator, dar valoarea este mai mare de 100 euro, cheltuiala mai este dedeuctibila daca intocmesc decont de cheltuieli? dar TVA-ul?

Alte discuții în legătură

Contabilizarea bonului fiscal kzst kzst azi am primit de la sefa mea un bon fiscal in valoare de 1610,56 lei, cu materiale de curatenie, dar fara factura, platit din banii ei personal, care ulterior ... (vezi toată discuția)
Hg84/2013 ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Am o nelamurire legat de deducerea bonurilor fiscale cf HG 84/2013. 1. Cei care au aplicat deducerea de 50% la TVA si cheltuiala ptr bonurile de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal+nir ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, daca se face NIR+bon consum la un bon fiscal cu CUI. la combustibil este in regula? sau se face mai bine un decont de cheltuieli? Programul de ... (vezi toată discuția)