avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatie patrimoniala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatie patrimoniala

Am cateva aspecte pe care nu le stapanesc la intocmirea situatiei patrimoniale.
1. Daca exista penalitati incasate in cursul anului 2014 si din aceste incasari s-au facut anumite plati, ce anume ar trebui inregistrat in situatia patrimoniala ?
2. Am diminuari de penalitati efectuate de furnizor in urma unor contracte incheiate intre proprietari si furnizor pe care nu am reusit sa le scad din lista de plata. Pot sa le inregistrez in Activ in rosu ?
3. Majorarile si penalitatile aplicate de Finante pentru taxele la Buget si platite de Asociatie unde se inregistreaza si daca acestea trebuiesc repartizate pe proprietari ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Rog indrumare pentru verificarea unei asociatii de proprietari teodora2 teodora2 Buna ziua, Am primit o solicitare pentru a verifica corectitudinea din actele unei asociatii de proprietari. Probleme este ca nu am mai activat in acest ... (vezi toată discuția)
Balanta activ-pasiv asociatii proprietari pante pante Cu ceva timp in urma, radet a emis doua facturi pentru plata in aceeasi luna calendaristica, de ex. pentru decembrie si ianuarie. Acestea au fost prinse drept ... (vezi toată discuția)
Excedent/profit sau deficit/pierdere la o asociatie de proprietari cip116 cip116 Buna ziua, In asociatia de proprietari din care fac parte se utilizeaza contabilitate dubla deci bilant . In bilant apare Excedent/Profit pe 2013-2014 suma ... (vezi toată discuția)