Firma la care am lucrat si-a incetat activitatea anul trecut, timp in care eu am fost in concediu pentru crestere copil, pana pe 15 aprilie anul acesta! La inceputul lunii mai am sunat la firma pentru a-mi lua cartea de munca si a intra in somaj,dar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa se intereseze si sa vada daca ma pot baga in somaj(desi comform legii este clar ca am acest drept). Am sunat timp de trei saptamani si nu am primit nici un raspuns,in final l-am sunat chiar pe director care mi-a spus ca o sa se rezolve totul in cateva zile. Azi dupa o luna si trei saptamani de cand am sunat prima oara mi-au spus ca mi-au incheiat cartea de munca prin acordul partilor desi eu nu am facut nici o cerere in acest sens, am vrut doar sa beneficiez de somaj! I-am rugat sa rezolve problema pentru ca altfel ii dau in judecata iar ei mi-au spus ca a fost o neintelegere deoarece directorul a inteles ca eu mi-am gasit un loc de munca(irelevant si neadevarat) si ca nu mai au cum sa modifice nimic.
Acum vroiam sa va intreb daca eu la iesirea din concediu aveam vreo obligatie,cum au putut sa-mi incheie cartea de munca astfel si ce ar trebui sa fac? va multumesc anticipat
Decizia data de ei, fara acordul Dvs, poate fi contestata la ITM in termen de 30 de zile de la data la care ati luat la cunostinta de aceasta.
De asemenea puteti sesiza la ITM si faptul ca aceasta a fost inregistrata fara a fi semnata de DVs.
Pe durada concediului pentru crestere copil, contractul Dvs a fost suspendat.
La implinerea a 2 ani a copilului, trebuia sa va prezentati la sevici pentru reluarea activitatii, data la care ei ar fi trebuit sa va anunte restrangerea activitatii, sa va de a preavizul de 15 zile ca apoi sa beneficitati de somaj.
E un caz aparte avand in vederea ca firma si-a incetat activitatea anul trecut - nu ati mentionat in ce mod si care este stadiul acesteia la data actuala - e suspendata sau e in lichidare?
Oricum, la momentul respectiv trebuia sa fiti informata oficial, era in raspunderea lor chiar daca decizia de preaviz era suspendata de concediul medical in care erati.
nu inteleg de ce ati stat din aprilie pana acum ca sa va rezolvati problema....
va fi un proces destul de dificil sa anulati acea cerere de lichidare cu acordul partilor, chiar daca e falsa , sa obtineti reintegrarea in munca si poi concediere pentru restructurare...
In primul rand trebuie sa mergeti la ITM si sa vedeti exact ce acte au fost inregistrate acolo, pentru ca asa prin telefon nu cred ca rezolvati nimic .....daca la itm gasiti inregistrata o decizie de incetare a cim cu acordul partiilor aceeasta ar trebui sa poarte semnatura d-v, iar in cazul in care nu ati semnat aceea decizie faceti o plangere la itm, evetual o plangere penala.....daca nu doriti sa depuneti plangere penala, actionati societatea in instanta(conflictele de munca se judecat cu celeritate deci ar trebui sa mearga relativ repede procesul) toate aceste variante sunt valabile in situatia in care d-v nu ati semnat aceea incetare a contractului de comun acord.
Art 65 alin. 1?
helenita
Art. 65. [concedierea pentru motive obiective]
(1) Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului ... (vezi toată discuția)